Om os


Zoi betyder "livet" deraf navnet Zoi Denmark. Vi er et af de mange Bornholmske iværksætterfirmaer, som har succes med at fremme udkants Danmark og skabe muligheder for vækst.
Vi er en familiedrevet designvirksomhed, som har det formål at designe og få producet unikke og moderigtige ure til den modebevidste kvinde.


Vi lægger vægt på at vores ure skal være enkle og unikke på sin helt egen måde. En vigtig faktorer for os, er at urene skal have en pris som de fleste kan have råd til. For os er det at kunne købe dansk design en selvfølge, det behøver ikke være dyrt.

Bornholm fylder meget i vores hjerter og vi ønsker på sigt at kunne bidrage til udviklingen på denne smukke ø. Derfor har vi det som en del af vores profil, at alt salg, administration og udvikling, skal foregå på Bornholm og komme Bornholm til gode.

Vi har valgt at koncentrer os om online salg og har derfor ikke nogen forhandlere, dog har vi gjort en lille undtagelse. Da vi er placeret i Allinge, har vi en forhandler her. Butikken BRINCH har et udvalg af vores ure, men ikke alle modeller. Du finder BRINCH her:

Havnegade 17, 3770 Allinge.

Vi håber at i vil tage godt i mod os og vores produkter.


Liquid error: Could not find asset snippets/eu-cookie-banner-app.liquid Prøv lykken Spinner icon